Grym karma!

nolla Fulingen ovan (känsliga tittare varnas) var en Salafi-terrorist som fick sitt buskiga huvud avhugget av samma terroristgrupp som han komiskt nog prisade i en video sjungandes ”Vår väg är jihad”. ISIS (al-Qaidas gren i Syrien och Irak) hat mot Shiamuslimer går så långt att de kapade av huvudet av en med-rebell i tron om att han var Shia.

ISIS bad om ”förståelse och förlåtelse” för ”misstaget”. Omar al-Qahtani, ISIS:s talesman, förklarade misstaget och nämnde en berättelse om att Profeten sade att Allah förlåter en som dödar en troende av misstag.

Reflektera över vilken ond mentalitet dessa djävulska varelser besitter. De har lurat sig själva till att tro att dödandet av en Shiamuslim inte är en synd utan en god gärning som belönas av Gud. Den guden de tror på är inget mer än ett påhittat hjärnspöke. Killen vars huvud de kapade av fick i slutet av sitt patetiska liv få känna på den smärta terrorister som han själv utsätter människor för. De som kapade av hans huvud kanske faktiskt får lite beröm av Gud på Domens Dag innan Han forslar in dem i den Eviga Elden.

Annonser